АКЦИЈА ОДВОЗА КАБАСТОГ ОТПАДА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА АЛЕКСИНЦА

АКЦИЈА ОДВОЗА КАБАСТОГ ОТПАДА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА АЛЕКСИНЦА

JКП „Комуналне услуге” ће 16.,17. и 18. септембра спровести акцију одвоза кабастог отпада са територије града Алексинца.

Акција ће бити спроведена тако што ће контејнери за кабасти отпад бити постављени у петак 16. септембра, на четири локације.
Контејнери за кабасти отпад биће постављени у улици Војске Југославије код Нивеиног дечјег игралишта, у Потковици, на паркингу испред болнице у улици Дракчета Миловановића и један код Спортске хале.
Сви грађани ће имати могућност да у те контејнере одложе кабасти отпад који им није потребан и то у периоду од 16. септембра поподне до 18. септембра у преподневним сатима.
Такође, 18. септембра, у недељу, у преподневним сатима од 7 часова па надаље две екипе ЈКП-а биће присутне и по позиву долазити и односити кабасти отпад са градске територије Алексинца.
Иначе сви корисници услуга овог предузећа могу пријавити потребу за доласком екипа на број телефона 804-510 од среде 14. до петка 16. септембра, од 7 до 15 часова.
Приликом позива грађани су у обавези да пријаве количину и врсту отпада како би из Комуналног предузећа послали адекватно возило.