НИШKА ПОЛИЦИЈА 5 ДАНА ТРАГА ЗА ТИНЕЈЏЕРKОМ ИЗ ОKОЛИНЕ АЛЕKСИНЦА (извор Блиц)

НИШKА ПОЛИЦИЈА 5 ДАНА ТРАГА ЗА ТИНЕЈЏЕРKОМ ИЗ ОKОЛИНЕ АЛЕKСИНЦА (извор Блиц)

извор Блиц

Нишка полиција већ пети дан трага за тинејџерком М.С. (16) из Прћиловице код Алексинца којој се изгубио сваки траг након што је 30.априла дошла са братом у Ниш на пијацу, сазнаје „Блиц“.

– Девојка је са братом дошла у Ниш аутобусом 30.априла да купе одређене ствари на једној од пијаца. И раније су заједно долазили до Ниша како би пазарили на пијаци. Међутим, у једном тренутку су се раздвојили и након тога брат није могао више да је пронађе. Он се после неког времена и безуспешне портаге вратио кући у село у околини Алексинца, али пошто се његова сестра није појавила до вечери, родитељи су сутрадан, 1. маја пријавили полицији нестанак – каже наш извор.

Нишка полицја је започела потрагу и већ данима проверава све околности овог догађаја. Данас је објављена и фотографија нестале тинејџерке

– Припадници Министарства унутрашњих послова у Нишу интензивно трагају за шеснаестогодишњом девојчицом чији је нестанак пријављен у Нишу. У тренутку нестанка на себи је имала плаву дуксерицу са капуљачом, розе хеланке и розе патике – саопштено је из нишке полиције.

Полиција је позвала све који је препознају са фотографије или имају неку информацију о њој да јаве на бројеве телефона: 192 и 018/522-982.