ЗА РАДЕВЧАНЕ СПАС У ЗАДЊИ ЧАС, СЛАВЉЕ ПАЛИЛУЛЕ И ТЕШИЧАНА (извор Алпрес)

ЗА РАДЕВЧАНЕ СПАС У ЗАДЊИ ЧАС, СЛАВЉЕ ПАЛИЛУЛЕ И ТЕШИЧАНА (извор Алпрес)

Као и у претпрошлом, и у минулом 29. колу Окружне лиге сва три алексиначка представника остварили су победе.

Полет из Радевца је у Гредетину са 4:1 победио екипу Радничког из Чапљинца и тако, по свој прилици, у последњи час сачувао статус окружног лигаша.

ФК Полет

На Алексиначком Руднику Палилула је поготком Вељка Станковића у 20. минуту са 1:0 победила Борца из Азбреснице, док је Јастребац у Тешици са 3:0 славио против Топлице из Шарлинца. Голове за Тешичане постигли су Поповић, Дарко Ценић и Лукић.

ФК Јастребац

Остали резултати:
Мерошина: Рад – Моравац (Чечина) 4:3,
Русна: Победа – Баличевац 2:0,
Кочане: Раднички-Наисус (Рожина) 4:0, и
Тасковићи: Тасковићи – Сврљиг 1:2.
Слободан је био Земљорадник.
На табели води Сврљиг са 71 бодом. Што се алексиначких представника тиче, они тренутно имају следећи пласман: Палилула и Јастребацимају по 35 бодова и заузимају осмо и девето место, док је Полет на 14. позицији са 26 бодова.

ПОЛЕТ – РАДНИЧКИ 4:1 (3:1)
Игралиште у Гредетину. Гледалаца: око 70. Судија: Владица Миладиновић (Прокупље). Стрелци: 1:0 Митровић у 3, 2:0 Ристић у 14, 2:1 Стаменковић у 19, 3:1 Н. Агатоновић у 22, 4:1 Ђорђевић у 79. минуту. Жути картони: Пејчиновић, С. Петровић, Ракић (Полет), Стојановић (Раднички).

ПОЛЕТ: Недељковић, Ракић, Д. Петровић, Ристић, Н. Агатоновић (од 58. Николић), Н. Бабић, Михајловић, Митровић, С. Петровић (од 88. Обрадовић), Ђорђевић (од 80. А. Агатоновић), Пејчиновић.
РАДНИЧКИ: М. Стојановић, Станојевић (од 46. Живковић), Алексић, Цветановић, С. Стојановић, Цветковић, Стаменковић, Стојиљковић, Цветковић, Ранђеловић, Стојковић.

ПАЛИЛУЛА – БОРАЦ 1:0 (1:0)
Стадион на Ал. Руднику. Гледалаца: 30. Судија: Сава Стефановић (Алексинац). Стрелац: 1:0 В. Станковић у 20. минуту.

ПАЛИЛУЛА: Стојадиновић, Миљковић, Стевановић, Радојковић, Маринковић, Р. Јанковић, В. Станковић, Бранковић, П. Станковић, Л. Јанковић, Рајковић.
БОРАЦ: Младеновић, Димитријевић, Илић, Ђукић, Милетић, Јовановић, Ибрић, Најденов, Ђорђевић, Пауновић, Станисављевић.

Фотографије: Милан Јовановић

АЛПРЕС