СПЕКТАКЛ У ЖИТКОВЦУ: ПРИРЕДБОМ ИСПРАЋЕНИ ЧЕТВРТАЦИ (извор Алпрес)

СПЕКТАКЛ У ЖИТКОВЦУ: ПРИРЕДБОМ ИСПРАЋЕНИ ЧЕТВРТАЦИ (извор Алпрес)

У дворишту Основне школе „Вук Караџић” у Житковцу јуче је одржана занимљива приредба под називом „Збогом моје десете”, коју су у част ученика који су завршили четврти разред припремили наставници и ученици ове осмолетке.

Програм је отворио школски хор који је, под диригентском палицом учитеља Мише Поповића, извео Химну школе и још неколико нумера, а затим су ученици извели  креативне плесне тачке, а ту је био и водитељски двојац који је на један занимљив начин водио кроз програм приредбе.

Упечатљив део програма је свакако била модна ревија која се састојала из одевних комбинација које су носили четвртаци матичне школе, као и из свих истурених одељења, а које су припремили за разне прилике попут мале матуре, одласка у позориште, рекреативну наставу, рођендане.

    
DSC 6098

 

С обзиром да је ова приредба побрала велике симпатије публике, а такође у њу је уложено доста труда и рада ученика и наставника, надамо се да ће испраћати и будуће генерације на сличан начин и да ће ово бити део редовног програма ове основне школе.

  
DSC 6133