ЈОШ НЕКОЛИКО ДАНА ЗА ПРЕДАЈУ ЗАХТЕВА(извор Alpress)

ЈОШ НЕКОЛИКО ДАНА ЗА ПРЕДАЈУ ЗАХТЕВА(извор Alpress)

Родитељи прворођеног детета у прошлој и све рођене деце у овој године могу могу још током ове седмице да предају захтев за доделу бесплатног дечјег ауто-седишта.

За разлику од минулих година, овог пута расписана су два Јавни позив за доделу ауто-седишта за децу. На једном конкурсу могу да се јаве родитељи прворођене деце која су рођена у прошлој 2021. години, а  који нису конкурисали из објективних разлога, док по другом могу да се јаве родитељи све деце роћене у овој 2022. години.

Рок за предају захтева је до 15 маја, односно до понедељка 16. маја, а услови конкурса су исти као и ранијих година. Додатни критеријуми су пребивалиште најмање једног родитеља на територији општине Алексинац и поседовање путничког возила у власништву једног од родитеља и старатеља или сродника заједничког породичног домаћинства на истој адреси.

Образац пријаве се може преузети на писарници општине Алексинац сваког радног дана у времену од 7 до 15 часова, а објављен је и на званичној интернет страници општине Алексинац – www.aleksinac.org. Пријаве се могу доставити поштом или на писарници општине Алексинац.

извор Alpress